31/01/2012

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

     Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη ανταπόκριση και την μεγάλη συμμετοχή που είχατε στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώθηκε στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο του σχολείου.

     Σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας και γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο σκοπός του παζαριού είναι πραγματικά ιερός, δείξαμε την αλληλεγγύη και την ανάγκη προσφοράς που έχουμε σαν κοινωνία. Στο σημείο αυτό σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που μαζέψαμε είναι της τάξης των 800€ και ύστερα από συνεργασία των δυο Συλλόγων, θα διατεθεί ως εξής:

  • Τα 400€ θα κρατηθούν για κάλυψη διαφόρων αναγκών του σχολείου.
  • Τα υπόλοιπα 400€ θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης της «Στέγης Ανηλίκων Νέας Ιωνίας» και στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης για την κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ειδών ρουχισμού και υπόδησης.
  • Τα παιχνίδια και βιβλία που έχουν περισσέψει από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι και  παραμένουν ακόμη στο σχολείο, θα δοθούν κι αυτά στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε ότι αφορά τα παιδιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ανάγκες του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για προϊόντα ένδυσης και υπόδησης καθώς επίσης για πιπίλες, μπιμπερό κ.α. Σας παραθέτουμε την λίστα των αναγκών όπως αυτή μας έχει κοινοποιηθεί από το ΠΙΚΠΑ (κα Γουρνάκη Ιωάννα τηλ. 213 2059800). Όποιοι από εσάς έχετε τη διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρετε, μπορείτε να φέρετε τα πράγματα στο χώρο του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 03-02-2012.

Με τα χρήματα από το παζάρι θα αγοράσουμε όσα προϊόντα μπορούμε και δεν θα  καλυφθούν από τις προσφορές των γονέων.

     Αποφασίσαμε λοιπόν να θεσμοθετήσουμε την συγκεκριμένη δράση και ξεκινώντας από την φετινή χρονιά, κάθε χρόνο οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου, θα πραγματοποιούν επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ, όπου οι ίδιοι οι μαθητές θα μπορούν να μοιράσουν τα πράγματα σε αυτά τα παιδιά και να μοιραστούν την χαρά τους.

     Η ημερομηνία της επίσκεψης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στον πίνακα ανακοινώσεων.

Για οιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα που έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας

Δείτε την λίστα των προϊόντων

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 ΧΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: