27/05/2016

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Επί τη λήξει του σχολικού έτους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα σχολικά τεκταινόμενα και τις  δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο Σχολείο μας. Συγκεκριμένα:

  •   Την Τετάρτη 1 Ιουνίου και ώρα 18:00 θα γίνει παρουσίαση   δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στο χώρο του Σχολείου.
  • Την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθούν, στο χώρο του Σχολείου, δραστηριότητες από τους μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄1, Ε΄ και Στ΄ τάξης (οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, αν το επιθυμούν).
  • Την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 18:30 οι μαθητές της Στ΄ τάξης θα παρουσιάσουν θεατρικό δρώμενο (στην αγγλική γλώσσα) και θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τους γονείς και τους μαθητές της τάξης.
  •  Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18:30 οι μαθητές του Γ΄2τμήματος, της Δ΄ και της Ε΄ τάξης θα παρουσιάσουν, στο θέατρο του 3ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, τις θεατρικές παραστάσεις «Όρνιθες» και «Ειρήνη» του Αριστοφάνη.
  • Την Τετάρτη 15 Ιουνίου θα επιδοθούν από τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας οι «Έλεγχοι Προόδου» και οι «Απολυτήριοι Τίτλοι Σπουδών» για τους μαθητές της Στ΄ τάξης.

Ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας εύχονται

«Καλό Καλοκαίρι»

http://blogs.sch.gr/8dimnio/

Advertisements
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 27/05/2016
Αρέσει σε %d bloggers: