01/02/2013

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Καλωσήρθατε

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Ενημερώνουμε ότι στο χώρο του σχολείου μας θα λειτουργήσει Σχολή Γονέων από την ερχόμενη Παρασκευή 08/02/2013. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα στο θέατρο του σχολείου, κάθε Παρασκευή από την 18:30΄- 21:00΄, για δύο περίπου μήνες. Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις παρούσες συνθήκες. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα Σχολών Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση της συνημμένης σχετικής αίτησης. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 18-20 ατόμων, όχι όμως περισσοτέρων των είκοσι πέντε (25) ατόμων. Παρακαλούμε, δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ., έως την ερχόμενη Τετάρτη 06/02/2013. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ευχαριστούμε πολύ για την αδιάκοπη συνεργασία σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΑΝΙΤΗ ΓΙΩΤΑ                  ΦΛΩΡΑ ΔΙΟΝΥΣΑΚΗ

————————————————

Αγαπητοί φίλοι μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων,

                                                                           μετά την περιορισμένης έκτασης (λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών της μέρας) παρουσίαση που έγινε  από την  κ. Αθανασία Νταφαλιά

και λαμβάνοντας υπόψιν το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώσατε για οργάνωση σχολών γονέων στους χώρους των σχολείων, σας αποστέλλουμε το σχετικό υλικό.

Το ενημερωτικό υλικό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να επικοινωνήσετε στα μέλη της σχολικής σας κοινότητας τον θεσμό της “σχολής γονέων”. Με την πρωτοβουλία αυτή παρέχουμε μια δημιουργική διέξοδο σε μια δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρόλο που καλείται διαχρονικά να διαδραματίσει ο “Σύλλογος Γονέων”.

Φιλικά, για την Ένωση Γονέων
  Σταθόπουλος Χρήστος

αίτησης-στατιστικών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: